--
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jídelní lístek podzim/zima 2016

Lightly smoked marinated scottish salmon, relish and beetroot juice, horseradish and crème fraîche
Braised lamb shoulder from the Rudimov Farm, Pinot noir sauce, celery puree, carrots, capers, almond dumplings
Filet of scottish salmon, salad of Puy lentils, carrot puree, saffron velouté and sorrel
Pork cheeks, crispy skin, pork belly, celery puree and mushrooms
Beef Filet Mignon, morels, marrow, horseradish and Madeira sauce
Mánes cake - chocolate cake with marinated cherries (gluten free)
 
 
 
 
Přihlaste se k odběru týdenních menu a informací o novinkách a akcích
 newsletter  týdenní menu  kulturní akce 
 
 
 
 
 
 
Otevírací doba:
Restaurace:
pondělí-neděle: 11.00-24.00 Art Café: pondělí-neděle: 09.00-23.00
 
2015 © Provozováno službou Internet123 – Mediatel spol. s r.o. a katalogem ZlatéStránky.cz.